Header ads

Header ads


Motorjacht ‘Purity’ is ontstaan tijdens een ontwerpproces waarbij tijdens het vormonderzoek gebruiksvriendelijkheid, elegantie en ornamentloosheid centraal stonden. Ze is het resultaat van de zoektocht naar een modern en elegant long-range jacht.

Azure’s multidisciplinaire design team was gefascineerd door de gedachte van een jacht met extra grote achterdekken. De gesloten boeg van het jacht leent zich zo ideaal voor bescherming tegen de elementen, waar het achtersteven juist open is voor activiteiten in- en rond het water.

Purity’s lijnen vormen een slank en elegant geheel. Het jacht heeft maar liefst 6 ruime gasthutten, een compleet prive-deck voor de eigenaar, verschillende lounges en een ruime beach club met gym en wellness. In haar garage passen twee (custom ontworpen) 10.5m tenders, jetski’s en andere toys.

Bij Azure wordt de esthetische kwaliteit van nieuwe ontwerpen hoofdzakelijk nagestreefd door kloppende verhoudingen en eenvoud. Ons voornaamste doel tijdens nieuw bouw- of refit jacht projecten is het creeëren van symbiose tussen esthetiek, functionaliteit en technische innovatie.


«
Next
Nieuwere post
»
Previous
Oudere post